Smartphone Express is een ervaren Apple reparatie Tilburg en omstreken

Smartphone Express is een ervaren Apple reparatie Tilburg en omstreken

december 19, 2018 0 Door admin13

Apple reparatie Tilburg en omgeving bedrijf genaamd Smartphone Express is een ervaren bedrijf dat kwalitatieve reparaties kan uitvoeren binnen enkele uren. De werknemers in dienst bij Smartphone Express zijn allemaal super klantvriendelijk. Hierdoor is het altijd leuk om een gesprekje te voeren met een van de werknemers. Als u op zoek bent naar een goed en ervaren Apple reparatie Tilburg en omgeving bedrijf, dan raad ik u Smartphone Express zeker aan!

Kwalitatieve reparaties

U heeft bij Smartphone Express uitsluitend te maken met ervaren werknemers. Hierdoor bent u er ook van verzekerd dat u uitsluitend in komt met kwalitatieve reparaties. Ook worden alle reparaties hier over het algemeen volledig voltooid binnen 30 minuten. Hierdoor heeft u uw telefoon al terug terwijl u nog zit te wachten!

Garantie op alle vervangen onderdelen

Het fijne is dat u hier altijd in aanraking komt met een garantie op alle vervangen onderdelen. Over het algemeen hebben alle vervangen onderdelen een garantie van 12 maanden. Alleen kopie onderdelen en moederbord reparaties hebben beschikking over een garantie van 3 maanden! Dus voor een goed Apple reparatie Tilburg en omgeving bedrijf bent u bij Smartphone Express zeker aan het juiste adres!

Meer weten over mobiele telefonie? Kijk dan ook op deze pagina.