Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

20 januari 2019 Uit Door Redactie

Ik had een tijdje geleden mijn telefoon laten vallen waardoor mijn beeldscherm gebarsten was. Dit stoorde mij echter niet zo heel erg waardoor ik besloot om mijn telefoon niet te laten maken omdat hij nog volledig functioneerde. Na een aantal weken liet ik mijn telefoon voor de tweede keer vallen en was het beeldscherm helemaal zwart geworden en ging mijn telefoon ook niet meer aan. ik besloot daarom om op zoek te gaan naar een telefoonzaak bij mij in de buurt. Ik kwam na een tijdje te hebben gezocht uit op een Facebook post waaronder een link stond met klik hier om doorverwezen te worden naar de website.

Nadat ik op de link had geklikt waar stond klik hier om doorverwezen te worden naar de website kwam ik uit op de website van vidaphone.

Informatie op de website

Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aan te bieden heeft. Ze laten alles door vakkundige monteurs repareren. het is niet nodig om een afspraak te maken je kan gewoon de winkel in lopen om je telefoon te laten maken. dit heb ik vervolgens gedaan en mijn telefoon werd gerepareerd terwijl ik in de winkel wachtte. Mijn telefoon was super snel gemaakt tegen een zeer aantrekkelijke prijs.